Calciet, Fairy Stone hanger per st.

Vorige Artikel 5 van 48 Volgende
€ 15,95 € 12,95 (inclusief btw)

Fairy Stone een bijzonder fenomeen, onstaan door afzetting van calciet in modderstroom in de ijstijd. Gevonden in de Harricana rivier in Canada. De onregelmatige lijnen op de achterzijde van de stenen zijn sporen van kleine wurmpjes/organismen die gefossiliseerd zijn. Door de noordamerikaanse indianen, werden ze fairy stones genoemd, vooral gedragen als geluksamulet tijdens de jacht, of als bescherming tegen kwade geesten. Volgens de legende verleent de Fairy Stone gezondheid en welstand. De mooiste exemplaren kregen een ereplaats in de huizen en werden ook als liefdesgeschenk weggegeven door de Algonguin Indianen, een volksstam van Noordamerikaanse oerinwoners.  

Als de fairy stone je adopteert, fungeert hij als kleine helper, die zich om details bekommert en een veilig en voedende plek kan scheppen voor praktische en spiritueel werk. De zachte ronde energie helpt een link met de aarde te maken en ook kan deze energie helpen om ontstane barriéres, om oude kwetsuren heen , helpen op te lossen. Leert ons dan om positief op nieuwe situaties te reageren. iedere Fairy stone is weer anders en kan helpen middels meditatie om de bijzondere gaven te herkennen die ieder van deze Fairy Stone ons aanbiedt.

Deze Fairy Stone hangers zijn desgewenst aan twee kanten draagbaar, een kant wat gladder, de andere kant grillig. Ca 3,5 - 4 cm incl. zilver oog.

Voor de gratis veter (1 m.) kunt u kiezen uit de kleur paars, turquoise, fuchsia, blauw of zwart. Uw kleurkeuze s.v.p. opgeven bij opmerkingen tijdens het bestelproces. Als er geen kleur is opgegeven wordt een zwarte veter meegeleverd

 

 

 

© 2010 - 2022 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel