Aqua Aura Kristal natuurpunt + 925 zilveren

Vorige Artikel 18 van 29 Volgende
€ 24,95 € 20,95 (inclusief btw)

Aqua Aura is een met goud vernevelde Bergkristal en deze natuurpunt is van het fijnste bergkristal uit Arkansas. De combinatie van sprankelende en hoogenergetische Arkansas kristal met de Aqua Aura bewerking levert een energetisch juweeltje op. Het stimuleert de keel chakra, is goed voor concentratie en helderheid van geest. Reinigt de aura. Kalmeert en balanceert de emoties. Een steen voor zelfvertrouwen, men zegt dat deze steen goed is voor meditatie (geeft rust), voor het in contact treden met je ziel en het kunnen afstemmen op gidsen en begeleiders.
Aqua Aura is bergkristal dat onder hoge hitte en druk verneveld is met echt goud. Daardoor ontstaat de bijzondere blauwe glans.


Lengte incl oogje (zilver 925) 3 tot 4 cm, breedte 6-8 mm. De foto's zijn bedoeld als voorbeeld, u krijgt altijd een gelijkwaardige en gelijksoortige Aqua Aura hanger.

Voor de gratis veter (1 m.) kunt u kiezen uit de kleur paars, turquoise, fuchsia, blauw of zwart. Uw kleurkeuze s.v.p. opgeven bij opmerkingen tijdens het bestelproces. Als er geen kleur is opgegeven wordt een zwarte veter meegeleverd

 

 

 

 

© 2010 - 2022 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel