Excellent

Rhodochrosiet A-Q. groot 1x uniek ex.

Artikel 1 van 49 Volgende
€ 69,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Rhodochrosiet (Rhodon is ‘roos’ in het Grieks). Steen van de liefde. Helpt emotionele kwetsingen te helen en in vrede te vergeven. Uitstekende steen om ter hoogte van het hart te dragen, heelt de hartchara. Maakt ondubbelzinnig duidelijk welke behoeften, gevoelens er in ons leven bestaan en deze te (h)erkennen. Laat de liefde direct in ons hart doordringen. Goede relationele edelsteen, om bijvoorbeeld op feestjes en bij dating te dragen of zo maar om te genieten van een mooie zonnige vrije dag. Harmoniseert bij leggingen op het hart en de zonnevlecht,  goed in combinatie met rozenkwarts, rhodoniet, zwarte toermalijn en git. 

Rhodochrosiet A kwaliteit, iets bijzonders, 'one of a kind' exemplaar op locatiie uitgezocht. Multi colur met een mooie laag metaal (zink en mangaan, dat het calcium in de rhodochrosiet vervangen heeft) krachtige rood-dieproze- licht en roodorange kleuren.
Lengte 4,8 cm, breed 2 cm, mooie dikte van  1,5 cm. U krijgt het getoonde ex. Rhodochrosiet A kwaliteit. Rhodochrosiet hanger geleverd met zwarte leren veter.


 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel