Scapoliet kristal hanger medium 1x uniek ex.

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende
€ 39,00 (inclusief btw)

Scapoliet stelt in staat om diep in de eigen ziel door te dringen en helpt om de gevolgen van diep ingrijpende gebeurtenissen om te vormen. Om onbevangen en onverkrampt in het leven te staan, leidt tot geestelijke onafhankelijkheid en succes. Gerichte doelrealisatie door de ontwikkeling van zelfdiscipline en wilskracht. Heeft een fysieke relatie met het (verbeteren van) gezichtsvermogen en sneller herstel na ziekte

Deze fraaie scapoliet kristal heeft een mooi eindvlak, een zeer fraaie ribbeling, hetgeen een teken is van sublieme energiedoorstroom. In het zonlicht worden er fijne regenboog reflecties in de groeven zichtbaar. Op de foto is hier slechts een flauw beeld van te zien. In het echt van een indrukwekkende schoonheid.

Scapoliet is in de regel slechts verkrijgbaar in de vorm van kleine kristallen. Door toeval en geluk hebben wij dit grote kristal kunnen inkopen en laten boren, geschikt gemaakt om te dragen, voor de continue helende werking op je energetische veld cq. aura. Dit scapoliet kristal heeft mooie eindvlakken aan de puntzijde onderaan.

Lengte van het kristal 2,2 cm, doorsnee 1,9 cm, gewicht 9 gram.

.

 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel