Handgepolijst

Quantum Quattro TS A kwaliteit (XL) 1x uniek ex.

Vorige Artikel 43 van 71 Volgende
€ 16,95 (inclusief 21% btw)

Quantum Quattro is een combinatiesteen van Shattukiet, Malachiet, Dioptaas, Chrysocoll, kwarts en Cupriet. Deze trommelsteen is zoals de meeste(n) standaard volledig afgetrommeld en gepolijst. Voor uitgebreidere en spirituele informatie van deze krachtpatser verwijs ik naar pag. 219 van de gids van Judy Hall, de Kristallen Gids ** met 200 nieuwe geneeskrachtige stenen,  Veltman Uitgevers. 
Samengevat heeft QQ het intensief energetische effecten, een versterkend effect op het immuunsysteem. Door de kopermineralen stimuleert het de stofwisseling en bloedvorming en ontgift lever en nieren. Zou goed werken op ` rugpijnen die naar de benen uitstralen` (raadpleeg wel eerst een arts).
Brengt geestelijke helderheid en roept innerlijke kracht op. Geeft gevoel van richting. Effectief bij pijn door verlating. Lost traumata uit het verleden op en heelt deze. Goede oplegsteen voor zonnevlecht en derde oog, voor balans van lichaam, geest en emoties.

Quantum Quattro A kwaliteit handgepolijste trommelsteen XXL mooi groot ex. Afmeting 4,2 cm bij 2,8 cm, hoogte 2,8 cm, gewicht 0,054 kilo. De kleuren kunnen iets afwijken van de foto, was in dit geval lastig vast te leggen.

1x uniek exemplaar zoals op de foto afgebeeld.

PS ​Uit Congo Afrika komt momenteel geen quantum quattro meer van deze kwaliteit, slechts C kwaliteit. 

© 2010 - 2020 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel