Afghanistaan

Lapis Lazuli A kwaliteit groot per st.

Vorige Artikel 22 van 98 Volgende
€ 30,95 € 26,95 (inclusief 21% btw)

Lapis Lazuli A kwaliteitshanger, een mooie ovale Lapis Lazuli met  pyriet. Lapis lazuli staat voor waarheid en zelfbewustzijn. Activerend voor ontspanning, kracht en bescherming. Helpt je te zijn wie je waarachtig bent. Stimuleert de sociale vaardigheden en helpt vrienden te steunen en vriendschappen te onderhouden.
Lapis Lazuli is een belangrijke steen voor gevorderden op het levenspad die een volgende stap wensen te initiëren in hun spirituele evolutie. Versterkt helderheid van begrip, gedurende de dag. 's Nachts is het dragen of bij zich hebben van Lapis Lazuli af te raden, vanwege het gemis van de bewuste aandacht die je alleen tijdens het waak (dag) bewustzijn kunt toepassen. Helpt een brug te bouwen tussen het spirituele en het hogere Zelf. Moedigt mentale kracht, stabiliteit en helderheid  aan. Bevordert communicatie en de gezonde expressie van emoties. Versterkt het keelchakra gebied.

Fysiek heeft het een koelend en regulerend effect op de schildklier, ondersteunt om de bloeddruk binnen de overschrijding naar boven te houden.

Edelstenen kunnen helpen maar vervangen niet het advies van een regulier arts of medische proffesional. 

Lapis Lazuli hanger hanger met lengte 4 cm, breedte 2,5 cm, dik 1,2 cm. Lapis Lazuli A kwaliteit hanger geleverd met zwarte leren veter.

© 2010 - 2020 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel