25% off

Amethist kristalpunt (Kathedraal) A - Q. Brazilië, H. 33 cm, 8,4 kilo

Artikel 1 van 12 Volgende
€ 630,00 € 471,50 (inclusief btw)

Groot én zeldzaam deze indrukwekkende Amethist Kristalpunt, een sporadisch verkrijgbare beauty uit het kristalrijk van zuid-Amerika Brazilië, Bijzonder Grote Amethist kristalpunt met een hoogte van maar liefst 35 cm, transparantie in de punt met veel paars door de hele punt heen. Onbehandeld en 100% puur natuur.
Deze gave Amethist kenmerkt zich door kracht en natuurlijke woestheid, er valt veel aan te ontdekken. Indrukwekkend groot kristal, gaaf en een machtige uitstraling, in één woord perfect. Mét kathedraalvormige aanwas van kristallen zoals zichtbaar op de foto.
Heeft een sterk beschermende werking op het aura veld.  Versterking van de wilskracht e
n de geestelijke concentratie. Voor het overwinnen van verdriet en verlies. Amethist is een ontspannende steen in de vorm van punt, geode of cluster (middels het afstrijken van de aura : hoofd- schouders en rug).
Positief effect op de atmosfeer in een (leef)ruimte,
 zorgt het voor  serene rust  in woonkamer of slaapkamer. Goed als meditatiesteen of de punt als healing-instrument te gebruiken, bijvoorbeeld als onderdeel van een steenkring opstelling.

Alleen A kwaliteit bij een van onze favouriete groothandel(s), op locatie zelf geselecteerd voor u. Hoogte-Lengte 33 cm, 17 cm breed. Gewicht van 8,4 kilo.

 

© 2010 - 2022 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel