Special

Moldaviet (Polished) hanger met (925) oog 1x Uniek ex.

Vorige Artikel 14 van 68 Volgende
€ 125,00 € 109,00 (inclusief 21% btw)

Top kwaliteit gepolijste (beste leverancier) Moldaviet hanger uit het originele herkomstgebied (non-China), met de typische flessengroene kleur. Is ontstaan na een grote meteoriet inslag in Moldavië. Nu eens geen ruw exemplaar maar een perfect en professioneelgetrommelde Moldaviet.
Eén van de hoogst werkende "awakening" kristallen, kan bij vasthouden een soort van Moldaviet warmte flush veroorzaken. Lost de fysieke gevolgen van vroegere shockervaringen op, vermindert de lading ervan. Versterkt het invoelingsvermogen, maakt los van een, te materiële levenshouding, geeft het oer vertrouwen terug. Geeft vleugels aan de fantasie, brengt spontane ideëen. Stelt in staat moeilijkheden te doorstaan. Bij neiging tot 'zweven' kan voor aarding hematiet of magnetiet (trommelsteen of platte steen) gedragen worden. De duur van het dragen van Moldaviet langzaam opbouwen, sommige mensen zijn extra gevoelig voor de energie, kan veel losmaken.


Schitterend exemplaar Moldaviet bijna volledig totaal glad gepolijst zijn, u ziet nog een inkeping op de foto op de achterzijde van de hanger, voor extra impact en schoonheid. Groot formaat van 4,1 cm lengte (incl. zilveren oog, met zowel 925 als producent keurmerk), breedte 1,3 cm, 1,1 cm dik
Gewicht 6,9 gram. U krijgt exact het ex. van de foto.

 

 

 

 

 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel