0) Dubbeleinder Ametrien kristal 1x uniek ex.

Vorige Artikel 22 van 24 Volgende
€ 69,00 (inclusief 21% btw)

Heerlijke kristalmix van de gele ctrien met de paarse amethist en dat in diverse schakeringen zoals te zien op de foto's van deze unieke kristallen. Juist de geslepen dubbeleinders hebben een sterke en efficiëntie energetische kristalwerking bij de doorstroom, ook omdat ze geen enkel obstakel (zoals aangroei van kleine natuurlijke kristallen) hoeven te overwinnen.
Ametrien, de verbinding van de rust en gelatenheid van de amethist én de geestelijke dynamiek van citrien ineen. Ametrien harmoniseert de beide hersenhelften, het vegetatieve zenuwstelsel en het samenspel van de innerlijke organen en de stofwisseling. (M. Gienger uit welcher Heilstein ist das). In te zetten in levenssituaties met stress, konflikten en een stemming in mineur. Het bevordert optimisme en levensvreugde, voor een ontspannen benadering van de eisen van het dagelijks leven. Creativiteit én daadkracht. Versterkt de leider in ons en vergroot het charisma.

De dubbeleinder staat voor krachtversmelting, het verbetert de wederzijdse energiestroom (bijv. tussen chakra’s), de communicatie en lost blokkaden op (als legging op de betroffen plek). Tussen zonnevlecht (citrien resonantie) en voorhoofdschakra (amethist resonantie) in verbindt het deze twee belangrijke chakra's enzorgt ervoor dat de visies en ideeen die in rust opkomen (3e oog-amethist) door de persoonlijke wil (citrien solar plexus) worden ondersteund en tot manifestaie gebracht.
Op 3e oog en kruinchakra ontwikkelt het bewustzijn, verbindt logica met intuïtie en laat het fysieke met het spirituele samensmelten. In beide handen een dubbeleinder vasthouden voor 5 min. geeft kalmte en ontspanning, zorgt voor geestelijke en emotionele stabiliteit.

Wat een mooie stromen van licte citrien en lichtere mistimpressies van amethist, een prachtexemplaar. Deze grote zware Dubbeleinder van Ametrien kristal heeft een lengte van 7,7 cm en breedte 5cm  en dik 3 cm. Bijzonder handzaam en stevig formaat om mee te werken. Gewicht van 160 gram. 

 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel