Brandberg Amethist - Bergkristal - Rookkwarts Geode 1x Uniek

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 49,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Amethist Brandberg / Brandenberg (Namibië) kristal, de steen waar Judy Hall niet zonder zou kunnen, door haar ook wel het Perfection Crystal genoemd in het boek "Life -Changing CRYSTALS" Using crystals to manifest abundance, wellbeing and happiness.  
Brandberg / Brandenberg Bergkristal met meerdere kleinere en wat grote kristallen en vlakken op twee zijden van deze kleine geode. Op de bodem een typisch brandberg amethist kristal van ca 3,5 cm lengte. gepositioneerde amethist-rookkwarts kristallen op matrix. Dit kristal komt uit het Brandberg massief in Namibië, onbewerkt, niet gepolijst, woest en 100% natuur. 

​Excellent ¹ voor legging op of rond de chakra's. Heeft een zeer hoge trillingsfrequentie:
- (de) blokkeert de toegang tot spiritueel inzicht en begeleiding door afstemming op hogere spirituele dimensies, het ervaren van  inzichten en zelfreflectie op dit niveau.
- zorgt voor afstemming op het zieleplan voor het huidige leven.
- maakt herstel van de balans op alle niveau`s mogelijk. Door instraling van het kristal in de drie grote chakra`s cq dantiens 1) de voorhoofdschakra 2) de hartchakra 3) hara chakra onder de navel.
- faciliteert heling van trauma`s uit vorige levens, waardoor expressie mogelijk wordt van de eigen kracht en wijsheid.
- assisteert bij de zg. soul retrieval en kinddelen (herintegratie van afgespleten zieledelen gedurende de kindheid) door zuivering en integratie van deze delen.

Verdere toepassing: meditatie op het kristal en  plaatsing op de somachakra (midden op het voorhoofd ter hoogte van de haargrens).

Gewicht  0,14 kilo gram. De lengte van het amethist kristal is ca 7 cm, breed 5 cm, hoogte 5 cm. 

 

 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel