Starborn

Moldaviet ruw 9,1 gram 1x UNIEK

Vorige Artikel 5 van 21 Volgende
€ 199,00 (inclusief btw)

Moldaviet met de typische flessengroene kleur. Is ontstaan na een grote meteoriet ☄ inslag in Moldavië. Lost de fysieke gevolgen van vroegere shockervaringen op, vermindert de lading ervan. Versterkt het invoelingsvermogen, maakt los van een, te materiële levenshouding, geeft het oer vertrouwen terug. Geeft vleugels aan de fantasie, brengt spontane ideëen. Stelt in staat moeilijkheden te doorstaan. Voor aarding kan hematiet (trommelsteen of platte steen) bij je dragen gewenst zijn.

Gebruik tevens een aardende edelsteen als hematiet of zwarte toermalijn om te zorgen dat je na gebruik, bijv. bij een legging op het 3e oog, weer terug op aarde komt en geaard wordt.

" It's the stone that jumpstarts your life" Robert Simmons.


(* verleent frisse, vernieuwde energie aan je leven.)

Relatief groot stuk moldaviet, heel geschikt als opleg steen voor energetische intercatie, om bij je dragen of om te verwerken in eigen sieraad ontwerp bijv. met wire wrapping.

Moldaviet wordt momenteel ingezet door personen die een beschermende werking toeschrijven hiervan bij de bescherming tegen covid. Moldaviet is momenteel bij de groothandel totaal uitverkocht. De prijzen zijn derhalve sterk gestegen met name in de VS waar prijzen van honderden dollars voor kleine stukjes worden betaald, mocht je er überhaupt nog aan kunnen komen. In het Lexicon van Werner Kühni 'Enzyklopädie der Steinheilkunde' pag. 349 vindt men echter tal van aanknopingspunten voor de vermeende werking. Uiteraard is dit niet wetenschappeijk bewezen.

Moldaviet ruw natuur, 3 cm lengte, breedte 2,4 cm en 1,4 cm dik.
Gewicht 9,1 gram, u krijgt het afgebeelde ex. De laatste foto is een ander ex. om de doorlaatbaarheid van de flessengroene Moldaviet te laten zien.

Elders betaald u op het moment  € 49,95 voor kleine stukjes moldaviet van nog geen 1 gram.
 

https://www.stonesoftransformation.com.au/blog/the-best-guide-on-spotting-and-avoiding-fake-moldavite/

 

 

 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel