Best Selection

Labradoriet A. Q. hanger zilveroog druppelvormig per st.

Vorige Artikel 19 van 33 Volgende
€ 26,95 (inclusief btw)

Prachtig Labradoriet hangers uit Madagaskar afkomstige drop shaped (druppel) vormig aan 925 zilveren oog. Labradoriet heeft sterke rustgevende en balancerende eigenschappen. Intuïtie en Zelfreflectie Versterkend. Spiegelt en kalmeert het stijgende ‘leveryang’ (TCM)  die zich normaliter uit in woedeaanvallen en onbeheerst gedrag. Helpt zo oude negatieve patronen te herkennen en te elimineren.
Dan is de weg vrij gemaakt om de intuïtieve, psychische  kwaliteiten  en kunstzinnige creativiteit die Labradoriet stimuleert naar buiten te brengen. Verhoogd de gevoeligheid voor gebeurtenissen (synchroniciteit).


De typische oplichtende (al dan niet blauwe) glans is direct afhankelijk van de juiste lichtinval. De getoonde exemplaren dienen als voorbeeld, u ontvangt zorgvuldig uitgezochte A kwaliteit, alleen de allermooiste(n), het is echter niet altijd mogelijk om na ieder verkocht ex., foto(s) van de vervangende ex. te maken.

Lengte van deze speciale druppelormige Labradoriet met 925 ilveren oog ca 4,5 cm, breed ruim 2 cm. Geleverd met zwarte of naturel leren veter, geef svp uw voorkeur op in het opmerking veld bij het bestellen. Standaard met zwarte leren vet.

 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel