Namibië

BRANDBERG Amethist Kristal Punt 1x UNIEK.

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 229,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Echte Brandberg / Brandenberg (Namibië) Mega Kristalpunt - Dubbeleinder, zeer groot formaat, woest, stokoud, geteisted door de elementen van het Afrikaanse klimaat op de Brandberg in Namibië.

Groot massieve en zware kristal en zeer indrukwekkend. Uniek exemplaar mét massieve kristalstructuur, gelaagd, kathedraal aanwas, dubbeleinder. De punt is voor een klein deel vakkundig door een zg. 'Meisterschleifer' liefdevol bewerkt en ontdaan van enige imperfectie.

Uw eigen Brandberger voor in de hal, slaapkamer, meditatiehoek of huiskamer.

 
Heeft een zeer hoge trillingsfrequentie:
- (de) blokkeert de toegang tot spiritueel inzicht en begeleiding door afstemming op hogere spirituele dimensies, het ervaren van  inzichten en zelfreflectie op dit niveau.
- zorgt voor afstemming op het zieleplan voor het huidige leven.
- maakt herstel van de balans op alle niveau`s mogelijk. Door instraling van het kristal in de drie grote chakra`s cq dantiens 1) de voorhoofdschakra 2) de hartchakra 3) hara chakra onder de navel.
- faciliteert heling van trauma`s uit vorige levens, waardoor expressie mogelijk wordt van de eigen kracht en wijsheid.
- assisteert bij de zg. soul retrieval en kinddelen (herintegratie van afgespleten zieledelen gedurende de kindheid) door zuivering en integratie van deze delen.

Verdere toepassing: meditatie op het kristal en  plaatsing op bij somachakra (midden op het voorhoofd ter hoogte van de haargrens).

Grote Brandberg Kristalpuntformatie 14 cm lengte, breedte 6 cm, hoogte ca 7 cm uit Namibië. Totaalgewicht 0,7 kilo.

Zeer zeldzaam. 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel