Mexico

Obsidiaan, Spider Web, Zilveren hanger | 1x uniek ex.

Vorige Artikel 107 van 119 Volgende
€ 79,00 € 69,00 (inclusief btw)

Spider Web Obsidiaan  Zilveren hanger. Sinds mensenheugnis dragen mensen amuletten van steen, om zich tegen negatieve invloeden van buiten te beschermen. Een geliefde beschermsteen is de zacht glanzende zwarte obsidiaan. In de drukte beschermt hij ons voor teveel aan indrukken en energieën, die gelijkertijd op ons instromen. Met z'n ondersteuning worden we in staat gesteld om om helemaal bij onszelf te blijven. En om belangrijk en onbelangrijk, positief van negatief van elkaar te scheiden.  

Deze ongebruikelijke vorm van Obsidiaan, deze Spider Web Obsidiaan helpt je het grote plaatje  te zien en diep naar binnen te gaan en leiding te ontvangen van je ziel. Voor het aanschouwen van diepzittende emoties om deze zachtjes los te laten als ze je niet meer dienen en voorwaarts te gaan met je leven.
 
Als hanger gedragen, beschermt hij ons daarvoor, om teveel van onze eigen energie aan anderen af te geven en daardoor zelf krachteloos te worden. Met name als we bijv. in het alledaagse leven bijv. op kantoor, door veel mensen zijn omringd, helpt de zwarte obsidiaan (voorzover van toepassing) ons voor negatieve krachten en fijnstoffelijke aanvallen, af te schermen. 

Zeldzame donker zwart-blauwe Spider Web Obsidiaan 925 Zilveren hanger met een lengte 4,5 cm, breed 3,5 cm, dikte 0,6 cm.


 

 

© 2010 - 2023 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel