Pietersiet, massagesteen 4.5 -5 cm p.st.

Vorige Artikel 13 van 18 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)

Pietersiet staat synoniem voor creativiteit en moed. Voor hulp in dynamische tijden, snellere `doorlooptijd` voor de verwerking van ervaringen en indrukken. Pietersiet heeft als bijnaam `stormsteen` voor de steun die de steen biedt in de emotioneel stormachtige tijden van het leven.  Emotioneel helpt het te relaxen en je te bevrijden van angst en verwarring door z`n kalme en vredige energie.  Het steunt verder met een betere mentale focus de afleidingen buiten beeld te houden. Fysiek ondersteunt het klachten ontstaan door onvoldoende rust, zou in het bijzonder helpen bij ademhalingsklachten (Michael Gienger)

Het opent alle chakra`s en integreert ze met de rest van het lichaam. Op de solar plexus geeft het begrip van de emotionele toestand van dat moment en zo een kans die te transfomeren naar een hoger niveau. Op de hartchakra geeft het vertrouwen om je te openen voor liefde door de samenhangende blokkaden en angsten vrij te maken. Op de basis chakra en de voeten heeft het een aardend effect.  Mooie kwaliteit.
De grote therapie- en massagestenen alsmede de kleinere variant  zijn door hun vorm en (grote) oppervlak. De foto's zijn bedoeld als voorbeeld, u krijgt altijd een gelijkwaardig exemplaar. Ideaal te gebruiken voor massage en als oplegsteen.

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel