Vitajuwel® ViA Edelsteenwater TO GO, 500 ml.

De grondlegger van de moderne, analytische Steenheelkunde Michael Gienger zei over Vitajuwel: " Met de ViaJuwel maak je het beste edelsteenwater op een heel eenvoudige wijze. Door de omhulling van de stenen in de glas-phiole is een  hygienische en 
zekere toepassing zeer gemakkelijk. Bovendien verschaft de esthetische vormgeving, bij het zien een positief gevoel, dat eveneens binnenstroomt in het water en de kwaliteit van het edelsteenwater verbeterd ".

De water-energetiseerder ViA kan men aan beide zijden openen. Aan een zijde wissel je naar believen talrijke edelsteen-inzetmodules met elkaar uit. Op de andere zijde vul je de fles met water en klaar is Kees.

De mooie en stabiele ViA TO GO fles laat zich makkelijk en waar je maar wilt, opvullen. Zo bereidt je zelf je eigen bronfrisse edelsteenwater. 
Op weg naar het werk, bij het winkelen in de stad, op de vakantie, aan het strand of tijdens het sporten: ViA is de ideale begeleider voor onderweg.

Het reinigen is makkelijk, eenvoudig de schroefsluitingen op beide zijden afschroeven en in een handomdraai kun je de fles reinigen. Glazen flessen zoals de Vitajuwel ViA leveren een belangrijke bijdrage aan de bescherming van de natuur.
De ViA bestaat uit zg. Borosilikaatglas dat vrij is van lood- en schadelijke stoffen, het kan opgevuld worden met 500 ml water. 

Sorteer op
© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel