ELESTIAAL KRISTAL
Elestiaal wordt ook wel skelet kwarts genoemd. Judy Hall noemt in haar boek ‘101 Power Crystals’ Elestiaal kwarts een anker voor de nieuwe tijd en een gids voor het pad van de ziel. Het zijn stenen met een zeer hoge vibratie die aangewend kunnen worden voor onze spirituele evolutie. Elestiaal kwarts kwam op de aarde om de mensheid door een proces van zuivering* en heling te gidsen, waardoor het potentiaal ontwaakt om ons te verbinden met onze inherente goddelijkheid.
De natuur van de Elestiaal verbindt ons met het hogere Zelf, met waarheid, de bron en de wortels van het bestaan.

Het biedt grote troost ten tijde van de overgang van leven naar dood, helpt dan om de angst voor het laten gaan van het fysieke lichaam, los te laten en geeft de kracht om een te worden met de onsterfelijkheid van de ziel.

*Tijdens het reinigingsproces is het nodig vele verouderde overtuigingen vrij te geven om zo tot  innerlijke vrede te komen. Elestiaal kwarts brengt ons naar het hart van de dingen, naar innerlijke waarheid en het centrum van ons wezen. Het reinigt ieder element dat ons de vrije  expressie van ons ware Zelf blokkeert. Het zijn krachtige katalysatoren voor de reiniging van de donkere aspecten van ons lagere zelf, en het is raadzaam om er wijs en gedoseerd mee te werken.
Kies de afmetingen, grootte en  intensiteit zorgvuldig en stem je af op de frequentie en blootstelling die goed voor je zijn.
Gebruik zo nodig helende en balancerende stenen ( bijv. het licht en de energie van de Arkansas bergkristal als tegenhanger 
van de donkere opgewoelde aspecten, rozenkwarts om op een liefdevolle wijze met het proces om te gaan, hematiet om de spirituele inzichten te verankeren tot in de fysieke structuur etc.) die helpen integreren wat de Elestiaal aanreikt.
Deze bijzondere kwarts roept je als je klaar bent om met de naakte waarheid geconfronteerd te worden.

 

 

Sorteer op
© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel