REINIGEN / ONT - EN OPLADEN EDELSTENEN
Energetische reiniging: sieraden en edelstenen kunnen worden ontladen door ze op een bedje van trommelsteentjes hematiet te leggen (minimaal 3 tot 4 uur). 
Daarna kunnen ze opgeladen worden op een bedje van trommelsteentjes bergkristal, ruwe bergkristal of ruwe amethist (minimaal 3 tot 4 uur). Voor de ruwe amethist, meerdere exemplaren zijn te vinden bij de pagina ruwe edelstenen. Een Amethist cluster heeft een dubbele werking omdat het zowel ontlaadt (uitstraling via de punten)  als oplaadt (via de kwartscomponent) tegelijkertijd. Ook goed werkt dat op een bedje van amethist trommelsteentjes.

Stenen kunnen ook onder stromend water worden gehouden, of in zon-(vroege of late) of maanlicht gelegd worden. Pas op want er zijn een aantal edelstenen, die niet tegen teveel zonlicht (zoals amethist) of niet tegen water kunnen (zoals seleniet).

Een bijzondere plek in het energetisch opladen nemen de Rhodiziet kristallen in, zie voor de beschrijving bij de Rhodiziet kristallen in verschillende (voordeel) verpakkingen verkrijgbaar.

Reinigen is ook mogelijk met Witte Salie. De witte salie die wij verkopen is van goede kwaliteit, handgeplukt uit Californië.

Sorteer op
Sorteer op
© 2010 - 2022 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel