GOUDEN LEMURISCHE  HEALER 
         >>>>>absolute top kwaliteit, deze kwaliteit nergens op de markt .<<<<<
                        (Serra do Cabral – Minas Gerais Brazilië)


Gouden Lemurische Healer (Golden Lemurian Healer) is een krachtig helend kristal. Het laat de gouden lichtstroom van de universele levenskracht door. Deze gouden energie staat voor: goddelijke geest, bron en schepping. Als meester genezer behoort de Gouden Lemurische Healer tot de hoogste vibratie. De energie is krachtig maar gelijk mild en voedend.
Een zeldzaam kristal waarvan de gouden kleur in de binnenzijde van het kristal gevormd is. De goudkleurige glans is ontstaan door ijzeroxidatie vlak onder of in de gelaagdheid van het kristal. Dit in tegenstelling tot bijv. aqua aura kwarts waar de kleur is ontstaan door een (goud)verneveling of verkleuring aan de buitenzijde.
Gebruik van de Gouden Lemurische Healer:

 • Energetische behandelingen door de therapeut: voor healing via de kruinchakra houd je het kristal in je hand, waarbij de pink, ringvinger en duim de basis van het kristal in de handpalm omklemmen en de wijs – en middenvinger in de lengte richting, op het kristal, naar de punt gericht zijn.  De cliënt ligt op een massagetafel. Richt de punt op de kruinchakra, om hier doorheen, de energie naar binnen te laten vloeien, in de zg. taji pool * (centrale lichtbundel-energielichaam) en dan vandaar uit middels de meridianen, verder het lichaam in te gaan. De energie verspreidt zo z’n gouden licht door het lichaam, terwijl het stagnaties en disbalans opheft. Zo wordt het lichaam voorbereid voor een heling op meerdere niveaus. Verder kan het angsten en bezorgdheid verminderen en een staat van diepe ontspanning bewerken. De Gouden Lemurische Helers stelt zowel de therapeut en degene die genezing zoekt, in contact met de innerlijke leiding die ze nodig hebben om sneller en makkelijker toegang te krijgen tot het persoonlijke pad van heling.
 • Energetisering en activering van de volgende chakra’s:
  Kruin en derde oog: voor een meer bewuste geestelijke verbinding.
  Solar plexus (zonnevlecht) : verbetert het gevoel van persoonlijke kracht, voor het verschaffen van zelfvertrouwen en het toegenomen vermogen om ons werk in de wereld te doen.
 • Behandel-ruimte zuivering en bescherming: plaats een gouden heler of cluster hiervan onder een massagetafel om de ruimte te vullen met milde en aanhoudende energie gedurende de helingsessie.

 • Meditatie: start deze zoals je gewend bent te doen. Houd dan een Gouden Lemurische Healer met beide handen vast met de intentie een verbinding te leggen met de Bron, een hereniging met het Ene.
 • Plaatsing op een altaar of als onderdeel van een legging: om de frequentie cq. vibratie van je intentie of affirmatie te verhogen.

 

*’De taiji pool vloeit vanaf een punt op de schedel (centrum van de kruin chakra) door het centrum van het lichaam tot aan de wortelchakra. Wordt gezien als een verticale zuil van schitterend wit licht, vol vibratie en energetische pulsaties. Deze pool wortelt de energie van het universum in het menselijk lichaam, ontwikkelt de wervelzuil, is verbonden met de 7 chakra’s en de drie dan tian (Chinese energie-equivalenten ter hoogte van het voorhoofd-, het hart en  de sacraal chakra).
Als men direct via de taji pool kan werken, dan heeft men meer therapeutisch resultaat, omdat men direct op de diepere energetische structuren werkt’ uit: Cursus materiaal Medische Qigong OTCG Antwerpen.

Sorteer op
 • Golden Lemurian Healer Cluster 1x UNIEK.
  Golden Lemurian Healer Cluster 1x UNIEK.
  € 249,00
© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel