Retour/herroepingsrecht

Tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van reden uw bestelling te annuleren/herroepen. Vanaf het moment dat u hebt aangegeven te willen retourneren, moet u het artikel (artikelen) binnen 14 dagen versturen. Zie ook onze algemene voorwaarden art. 9 inzake de uitzondering op het retour/herroepingsrecht van grote partijen en items die speciaal in overleg met en voor de klant en met diens akkoord zijn ingekocht. 

Retour sturen
Voor retour sturen, verzoeken wij u om ons een email te sturen naar info@ki-therapiestenen.nl , waarin u aangeeft welke artikelen wilt retourneren. Indien u wenst, kunt u het herroepingsformulier meesturen (niet noodzakelijk). Hier kunt u het herroepingsformulier downloaden.

Voor het terugsturen verzoeken wij u het artikel(artikeln) zorgvuldig te verpakken.

Wanneer we de retourzending ontvangen hebben, ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Terugbetaling
Het bedrag van de teruggestuurde producten zal binnen 3 werkdagen naar uw bankrekeningnummer worden overgemaakt. Bij retournering van de volledige bestelling ontvangt u ook de verzendkosten voor de heenzending retour. Enkel de kosten voor het retour sturen van uw adres naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

ADRESGEGEVENS voor het retourneren

Ki-Therapiestenen
Vondelweg 946
2026 BX HAARLEM

Geschillen/klachten
Wij vragen u om in geval van klachten zo spoedig mogelijk contact op te nemen. Wij streven er naar om in goed overleg tot een goede oplossing/afhandeling te komen. 
Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. 
Geschillen en klachten met webwinkels (dus ook Ki-Therapiestenen) kunnen altijd worden voorgelegd aan de geschillencommissie via het ODR platform, voor meer informatie verwijzen wij naar de volgende weblink:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

 

 

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel