Algemene Voorwaarden Ki-Therapiestenen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Ki-Therapiestenen en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen de verkopende partij, te weten Ki-Therapiestenen en de kopende partij.

artikel 1. Bedrijfsgegevens:
Ki-Therapiestenen is gevestigd te Haarlem. Kamer van Koophandel nummer 82942943, BTW-identificatienummer NL003754887B17
E-mailadres: info@ki-therapiestenen.nl. Bankrekeningnummer: NL59INGB0005659684 ten name van Ki-Therapiestenen te Haarlem.

artikel 2. Aangeboden Producten
Getracht wordt de producten zo goed mogelijk weer te geven en te omschrijven. Edelstenen zijn natuurproducten, waardoor enige afwijking en natuurlijke oneffenheden mogelijk zijn.

artikel 3. Prijzen
De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Ki-Therapiestenen behoudt zich het recht voor om de prijzen aan te passen. Tussen het tijdstip van de bestelling van het aangebodene in de webshop en de levering worden de prijzen niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in de btw-tarieven.

artikel 4. Verzendadres
Nadat tot aankoop is overgegaan, zullen de artikelen worden verzonden naar het door de koper opgegeven verzendadres. De koper is verantwoordelijk voor het juist opgeven van het verzendadres. Bij onjuist opgegeven adresgegevens van de koper is Ki-Therapiestenen niet aansprakelijk voor een onjuiste verzending.

artikel 5. Levering
Tot levering wordt overgegaan als de koper het volledig verschuldigde bedrag op de factuur heeft overgemaakt heeft op de bankrekening van Ki-Therapiestenen, te Haarlem (NL59INGB0005659684).

Artikel 6 Betaling/verzending
6.1 Veilig betalen met Ideal / Bancontact-Mister Cash / Creditcard /minimum bestelbedrag € 20,00 (zie verder 6.3). Voor de zg. Intra Communautaire Levering aan ondernemers in het buitenland binnen de EU geldt een minimum bestelbedrag van € 100,00 netto (geen porto).

6.2 Na ontvangst van de volledige betaling zal de bestelling per omgaande worden verzonden. Bij vooraf overmaken wordt de bestelling 5 werkdagen gereserveerd. Als de volledige betaling niet na 5 werkdagen is binnengekomen, komt de bestelling te vervallen.

6.3 Nadat de factuur is voldaan wordt binnen 3 werkdagen de bestelling verzonden. Indien een of meer artikelen in de webwinkel (tijdelijk) zijn uitverkocht of in bestelling zijn bij de leveranciers van Ki-Therapiestenen, zal de koper daarvan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 2 werkdagen, per email geïnformeerd worden. Indien dit op bezwaren stuit van de koper, kan deze dit kenbaar maken en worden de reeds betaalde bedragen aan de koper teruggestort binnen 5 dagen.

artikel 7. Orderbevestiging/Factuur
De koper ontvangt na afronding van zijn bestelling in de webwinkel per omgaande een bevestiging van zijn bestelling per e-mail.
De factuur wordt per email verzonden.

artikel 8. Verzending
8.1 Bestelde producten worden verzonden met PostNL.

8.2 Bijdrage verzendkosten die aan de koper worden berekend:
BINNEN NEDERLAND met Post NL
-verzendkosten € 4,95
-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 100,- .

8.3 BELGIË / DUITSLAND met Post NL
-brievenbuspakje en pakketpost beide verzekerd (naar België/Duitsland) € 7,95 inclusief BTW.
-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 100,-.

8.4 DENEMARKEN met Post NL
-pakketpost 12,95
-Gratis verzending bij bestelling vanaf € 150,-.

8.5 Buitenland, behalve België/Duitsland/Denemarken: verzendkosten op aanvraag, worden nadien berekend en doorgegeven aan de koper. De koper ontvangt een aangepaste factuur.

artikel 9. Retour zenden /Niet tevreden (klachtenregeling)
9.21 Retour zenden
De koper heeft het (wettelijk) recht om de bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te retourneren. Voor het retourneren van producten kan gebruik gemaakt worden van het herroepingsformulier, welke te vinden is op de website bij klantenservice/retourneren/herroeping. Indien de totale bestelling wordt geretourneerd wordt het totale factuurbedrag inclusief verzendkosten voor heenzending terugbetaald. De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor degene die retourneert.
Een uitzondering op bovenstaande vormen grote partijen en items die speciaal voor de klant zijn ingekocht en waarvan de order inclusief de prijsstelling met de klant zorgvuldig is afgestemd en bevestigd. Deze kunnen niet worden geretourneerd.

9.2 In geval van klachten vraagt Ki-Therapiestenen de koper zo spoedig mogelijk contact op te nemen. Gestreefd wordt om in goed overleg tot een goede oplossing/afhandeling te komen.
Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
Geschillen en klachten met webwinkels (dus ook Ki-Therapiestenen) kunnen altijd worden voorgelegd aan de geschillencommissie via het ODR platform, voor meer informatie verwijzen wij naar de volgende weblink: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

artikel 10 Klantbeoordeling
Nadat de bestelling verzonden is, kan de koper een e-mail ontvangen waarin u gevraagd wordt een beoordeling te geven over de geleverde produkten/diensten. Beoordelingen worden gebruikt om verbeterpunten door te kunnen voeren en om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

artikel 11 Privacy
Zie hiervoor de aparte privacy verklaring van Ki-Therapiestenen.

artikel 12 Disclaimer
Edelstenen kunnen ons helpen, maar vervangen niet het advies van een arts of geneeskundige hulp bij aandoeningen. De werking van edelstenen en heelstenen, mineralen en kristallen is gebaseerd op kennis vanuit de natuurgeneeskunde, maar wetenschappelijk niet bewezen en door de reguliere geneeskunde niet erkend.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel