Privacy- en cookie verklaring, Ki-Therapiestenen, 21 mei 2018

Als u bij ons een bestelling plaatst, geeft u een aantal persoonlijke gegevens aan ons door.

Welke persoonsgegevens vragen wij van u:
De heer, Mevrouw, Naam, Adres, Woonplaats,Telefoonnummer, E-mailadres en evt. Afdeling/Bedrijf.
Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te kunnen verwerken, te verzenden, facturen op te stellen en eventueel contact met u op te nemen (per email of telefoon) als dit nodig is om de bestelling te kunnen uitvoeren.

Klant account
Indien gewenst kunt u een klantaccount aanmaken. In het klantaccount worden de volgende gegevens bewaard: adresgegevens, factuur of afleveradres, bestelgeschiedenis en status van een bestelling. Het afmelden van het account, kan d.m.v. een mail naar info@ki-therapiestenen.nl. Het klantaccount zal dan binnen 1 week worden verwijderd.

Nieuwsbrief:
U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief,  waarbij u uw naam en emailadres doorgeeft.
Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven. Als u zich aangemeld heeft, maar geen nieuwsbrieven wilt ontvangen, dan kunt u ons dit per email laten weten of u kunt gebruik maken van de afmeldlink, die u onderaan de ontvangen nieuwsbrief vindt.

Betalen
Alle online betalingen gaan via de Payment Service Provider Mollie. Mollie handelt betalingen af die gedaan worden via Ideal, creditcard, Bancontact en Belfius (voor België). De bescherming van uw persoonsgegevens is voor Mollie van groot belang. Mollie past alle passende technische en organisatorische maatregelen toe teneinde misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde tegen te gaan.

Bewaren van gegevens
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de overeenkomst met u uit te voeren, behoudens de gevallen waarin enige wettelijke verplichting zich verzet tegen verwijdering van de persoonsgegevens, (de belastingdienst vereist een bewaartermijn van 7 jaar. Daarna zullen de gegevens uit de administratie worden verwijderd).

Delen met andere partijen
Uw persoonsgegevens worden alleen aan derden verstrekt indien dit noodzakelijk is voor het verwerken van de bestelling die u gedaan heeft. Wij garanderen u dat we uw persoonsgegevens niet zullen verkopen of verhuren aan derden ter gebruikmaking voor hun eigen direct marketingdoeleinden. Met bedrijven die uw gegevens in onze opdracht verwerken, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen dat er zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens wordt omgegaan

Partijen (voor betalen via Mollie zie bij Betalen hierboven)waar wij gegevens aan doorgeven

My Online Store 

 waar de website is gehost. Uw persoonsgegevens zijn nodig om uw bestelling te
 kunnen verwerken. 

Send Cloud

 is een online verzendtool. Uw naam en adres worden aan Send Cloud doorgegeven om
 uw bestelling/pakket te kunnen aanmelden bij Post NL.

Kiyoh

 is een onafhankelijk klantbeoordelingssysteem. Uw mailadres wordt gebruikt om een
 uitnodiging te kunnen versturen voor een review naar aanleiding van de aangekochte
 artikelen. U kunt bij hierbij aangegeven of u de review anoniem plaatst of dat uw
 naam  /  woonplaats getoond wordt.

Google Analytics

 Wij maken gebruik van Google analytics met het doel om de website waar nodig te
 kunnen verbeteren. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om de informatie
 verkregen via Google Analytics te gebruiken voor andere Google diensten.

 

 

Beveiliging
De website maakt gebruik van een veilige internetverbinding (https). Https is een beveiligde manier om data te versturen over het internet. Dit betekent dat de gegevens die u verstrekt niet door kwaadwillende partijen kunnen worden ingezien.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ki-therapiestenen.nl.
Ki-Therapiestenen zal zo spoedig mogelijk, maar binnen vier weken op uw verzoek reageren.

Cookieverklaring
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd.Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er zijn verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor utijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uwbrowser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek heeft bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Welke cookies gebruiken wij?

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten er in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie is het niet mogelijk producten bestellen of in de winkelmand te plaatsen.
Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. U krijgt dan bij een volgend bezoek aan de webshop geen melding meer m.b.t. het accepteren van de cookies.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van een code die van Facebook zelf afkomstig is.
AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het voor u mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.

Hoe kunt u cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Wijzigingen/Aanpassingen Privacybeleid
Wij behouden ons het recht voor om, indien nodig in de toekomst onderdelen van het Privacybeleid te wijzigen/aan te passen opdat de inhoud daarvan relevante en voldoende informatie geeft over de verzameling en verwerking door ons van uw persoonsgegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Wij streven ernaar de wettelijke regels na te leven. Wij willen u hierbij wijzen op uw recht om contact op te nemen/ een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Ki-Therapiestenen, Vondelweg 946, 2026 BX Haarlem
tel.nr. 06 -18661486
email:  info@ki-therapiestenen.nl
Kvk.nr. 50915169

© 2010 - 2018 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.