Gift-Geschenk

Seleniet wit 1A-kwaliteit Hart-groot per st.*

Artikel 29 van 31
€ 9,95 € 7,95 (inclusief btw)

Bloedmooie witte Seleniet harten, wat een klasse. Super mooie glans, dit is de beste partij 'ever' waar we onze hand op konden leggen. Seleniet is een spirituele steen en een van de belangrijkste 'new age 'stenen aldus Cathrina Raphaell.
Biedt rust en vrede in lichaam en geest. Verschaft houvast, ontspanning, bescherming en schoonheid. Helpt je terug te trekken van de hektiek van alle dag en vrede in jezelf te vinden. Fysiek: op het weefsel heeft het een pijnverlichtend effect, met name na over-inspanning.
Met de
 aanschaf van meerdere van deze zeer mooie Seleniet Harten verzekert u zich van bijv. prachtige  personeelsgeschenken, kerstpakketten 2024 of als schenking aan mensen in nood, om ze een hart onder riem te steken.

1A-kwaliteit wil zeggen van zeer goede, uitmuntende kwaliteit, zeer mooie lichtglans die zoals te zien op de foto verandert al naar gelang de lichtinval, betoverend mooi. Seleniet harten wit,  ø ca 7  cm breedte. Zeldzame mooie partij in kunnen kopen, slechts tijdelijk verkrijgbaar, vanwege de relatief grote vraag. 

* Bij aankoop van iedere 5x Seleniet harten, 1x Extra (5=6), ook bij maand aanbieding.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel