Museumstuk

Calciet, Oranje Calciet Bol Ø 18 cm (Mexico) 9,1 kg.

Vorige Artikel 9 van 41 Volgende
€ 998,00 € 798,00 (inclusief btw)

Deze uitzonderlijke Oranje calciet bol heeft een doorsnede van 18 cm en een gewicht van 9,1 kg. Met een diep warme oranje kleur, een werkelijk perfect exemplaar geselecteerd op kleur, goed gepolijst, fraaie egale kleurverdeling. Indrukwekkend en een Crystal Heroe pur sang, een once in a lifetime offer. Over een aantal jaren altijd veel duurder als ze nog te krijgen zijn ( in Mexico hebben ze er geen zin meer in, teveel zwaar werk).
U krijgt exact het afgebeelde model. Een aanwinst voor uw leefomgeving, huiskamer, entre of hal. Zeer smaakvol en een bijzonder perfect vervaardigd object uit het stenenrijk, waar u de rest van uw leven veel plezier en vreugde aan hebt.

Oranje Calciet voor opgewektheid en levenslust. De bol genereert een harmonieuze uitstraling in de ruimte waar die geplaatst wordt in combinatie met de specifieke eigenschappen van de edelsteen (zie hierboven). Daarnaast is de bol zeer geschikt als meditatie object.

N.B. Deze kwaliteit en in deze grootte wordt na dit exemplaar nooit meer aangeboden, in Mexico vind men het te arbeidsintensief, veel risico voordat een perfecte bol is geproduceerd, niet lonend en deze kwaliteit is niet meer voorhanden. 

Bij de bol word geleverd met een houten sokkel zoals afgebeeld op de foto's, om de bol op te kunnen plaatsen. Gratis verzending, geen discount-korting.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel