Oer-krachtsteen

Goethiet-ijzererts - Tsesiet hanger 1x Uniek (L. ca 5 cm)

Artikel 52 van 93
€ 36,95 € 29,00 (inclusief btw)

Tsesiet de edelsteen uit Namibië (Tses) kan worden beschouwd als een krachtige harmoniserende edelsteen pur sang. Het bestaat uit goethiet en limoniet en is door woestijnlak verwering met een donkere laag overdekt. Stimuleert en activeert, geeft kracht en helpt om de eigen wensen en voorstellingen krachtig door te zetten. 

Ook verkrijgbaar als hanger met zilveren oogje

Werner Kuhni, Duitse natuurgenezer en edelsteendeskundige, schrijft: `Het verbetert de stemming en het gemoed. Verhoogt de stresstolerantie en geeft gelijktijdig innerlijke rust. Het grondt en centreert energetisch en bevordert een diepe slaap en het verdiept tevens de meditatie. Het is bevorderlijk voor de regeneratie en de zelfgenezende krachten in het algemeen.`Tsesiet de edelsteen uit Namibië (Tses) kan worden beschouwd als een krachtige harmoniserende edelsteen pur sang. Het bestaat uit goethiet en limoniet en is door woestijnlakverwering met een donkere laag overdekt. Stimuleert en aktiveert, geeft kracht en helpt om de eigen wensen en voorstellingen krachtig door te zetten.  Einde citaat.

Wil je een stuk welzijn en levensvreugde aan je dagelijks leven toevoegen? En wat meer creativiteit inbrengen dan is het dragen van een Tsesiet hanger als oer-krachtsteen een hele excellente optie uit het mineralen- en edelstenenrijk. `Iedereen zou een tsesit mogen dragen´ voor zijn gezondheid.

Spectaculaire in fraaie driehoeksvorm (natuurlijke) Tsesiet hanger  5 cm lengte, 3,4 cm breed en 1,1 cm dik, geleverd met zwarte leren veter. 
 

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel