Fuchsiet met robijn edelsteen griffel L 1x uniek ex. ø 2 cm

Vorige Artikel 5 van 16 Volgende
€ 26,95 (inclusief 21% btw)

Fuchsiet met robijn staat voor zelfbestemming en bescherming. Het helpt om goed met de eigen energie om te gaan, de bescherming die het biedt ontstaat door het betere afgrenzen, waar de werking van Fuchsiet-robijn voor staat.  Biedt steun voor een zelfverzekerd optreden. Maakt kalm en vastbesloten, ondersteunt de verantwoordelijkheid voor het Zelf en helpt je de eigen problemen zelf op te lossen.
Versterkend voor de algehele weerstand.

(TCM: hartbeschermer en hartmeridiaan (afstrijken)) en de corresponderende reflexzone's op handen en voeten.

De griffel / massagestaaf is geoptimaliseerd voor een werkingsvolle en diepgaande massage van de reflexzone’s en (meridiaanbanen) van het lichaam. Edelsteen griffels / staven zijn zowel bestemd voor de geïnteresseerde leek als voor de professional en geschikt als aanvulling van klassieke behandelingen van het gezicht tot de voeten. Massage griffels staven zijn perfect geschikt om reflexzonen te bewerken. De 'spitse' zijde is vooral geschikt om de reflexzone direct te bereiken, de dikke kant om de reflexzone's uit te strijken.

U krijgt het afgebeelde ex. van de foto. lengte ruim 11 cm, dikte brede kant 2 cm. Inmiddels een zeldzame griffel geworden.

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel