Etched Crystals - Kwartspunt mét etsen-coderingen per st.

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Etched crystals, deze kristallen hebben ge-etste oppervlakken. Etsingen kunnen zich in de meeste kwarts variëteiten vormen die ontstaan door water tijdens de groei cyclus van de kristallen of door minerale insluitingen die opgelost zijn. Deze Etched crystals zijn fascinerende en krachtige wezens. De inetsingen indiceren in het algemeen dat het kristal volgepakt zit met informatie, dat het zeer oud is en een goed met kennis ingelicht wezen betreft. Deze bijzondere en unieke kristallen uit Brazilië zijn vaak ook trigonic en/of record keepers, echte power kristallen.

Er zijn verschillende manieren om de wijsheid die hierin besloten ligt toegankelijk te maken.

1) Je kunt bijvoorbeeld het kristal nadat je jezelf ontspannen hebt, in de hand nemen en de inetsingen zien als een soort van braille schrift. Streel zachtjes over de inetsingen alsof je braille aan het lezen bent. Soms lijkt het alsof je hand als vanzelf over het kristal beweegt, zie dit als een interactie en als het lezen van het kristal,
Stel jezelf niet teleur als het zich niet bij je voor lijkt te doen, je krijgt mogelijk heel goed informatie binnen op een onderbewust niveau, die je later intuitief kunt terugvinden.

2) een andere manier om toegang te verkrijgen tot de informatie is door simpel naar de inetsingen van het kristal te kijken. Als je ogen hun focus beginnen te verliezen, is dit een goede indicatie dat je je verbindt met het specifieke kristal en dat het wijsheid aan je doorgeeft.

3) tijdens een ontspannen meditatieve staat waarbij je rustig adem haalt kun je het kristal voor je derde oog houden om zo de informatie die het voor jou persoonlijk wil doorgeven in ontvangst te nemen.

Naar verluidt is een geëtst kristal een persoonlijk kristal dat door slechts één persoon mag worden gebruikt. Maar als het voor en na gebruik goed wordt gereinigd en geprogrammeerd, kan het een andere ziel bekwaam en bewust naar zijn eigen kennis leiden.

Etched powerkristallen met een lengte van ca 6 cm, breed 2 - 2,5 cm en gewicht gemiddeld ca. 30 gram.

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel