Labradoriet A-kwaliteit Vrije vorm Sculptuur

Artikel 4 van 13
€ 59,00 € 49,00 (inclusief btw)

Labradoriet is gerangschikt bij de krachtig werkende stenen. Is zeer geschikt om te gebruiken voor meditatie-doeleinden. Helpt bij het ´naar binnen blikken´en het versterken van de intuïtie.

Labradoriet heeft sterke rustgevende en balancerende eigenschappen. Intuïtie en zelfreflectie versterkend. Spiegelt en kalmeert het stijgende ‘leveryang’ (TCM)  die zich normaliter uit in woedeaanvallen en onbeheerst gedrag. Helpt zo oude negatieve patronen te herkennen en te elimineren.
Dan is de weg vrij gemaakt om de intuïtieve, psychische  kwaliteiten  en kunstzinnige creativiteit die Labradoriet stimuleert naar buiten te brengen. Verhoogd de gevoeligheid voor gebeurtenissen (synchroniciteit).

Labradoriet Sculptuur 0,6 kilo. 9,5x7x5cm(HxBxD) (Madagaskar). Fraaie oplichtende velden met blauw en goud-geel. U ziet verschillende vlakken van dezelfde Labradoriet sculptuur.
In zijn volle glorie zichtbaar in het licht gefotografeerd, het kleurenspel is afhankelijk van de lichtinval, de kleuren kunnen variëren.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel