geldig MRT2023

Shungiet - Talkchloriet cilinder ☯ Harmonizer ☯ - Handpad' Set *.

Artikel 1 van 16 Volgende
€ 35,95 € 29,95 (inclusief btw)

Shungiet, ook wel het mineraal van de 21e eeuw genoemd, waar de wetenschap zich over verbaast. Filtert negatieve atmosfeer in ruimten. Het elimineert én absorbeert risico`s en gevaren van de elektromagnetische straling. Het concentreert positieve energie en herstelt en beschermt het menselijk organisme (alg. ontgiftend). Is in het algemeen een boost voor de gezondheid en de weerstand. (bij je dragen van een vlaksteen, trommelsteen, edelsteenhanger of in dit geval vasthouden van de shungiet - talkchloriet (dolomiet) cilinders). Helpt om kansen vastbesloten waar te nemen.

De cilinders in een interessante vorm van de geliefde Shungiet, deze 2 cilinders hebben een aangename grootte en liggen goed in de hand. De 2e cilinder bestaat uit talkchloride (dolomiet). De grootte van beide stukken zijn ca 10 x 3 cm. Herkomst: Rusland (Shunga gebied).

U ontvangt een duidelijke en gedetailleerde Nederlandse gebruiksaanwijzing van totaal 2 pagina's bij aanschaf van deze cilinder set. Inclusief gratis extra uitleg over de qi-gong ademhaling en de handpalm chakra's bij man en vrouw. Prijs per paar. Levering in de regel binnen 1 tot 2 dagen.

Het was lang onduidelijk welke betekenis de cilindervormige staven hadden, die de Egyptische beelden in hun handen hielden. Russische wetenschappers hebben na de ontdekking van oude overgeleverde geschriften ervaren dat de farao’s en leerlingen van het oude Egypte de cilinders voor medische doelen inzetten.

De cilinders werden aan de hand van deze geschriften gereconstrueerd en onderzocht. De resultaten waren verrassend, Het bleek dat deze cilinders weldadig op mensen, dieren en planten inwerkten. Ze leken zich individueel op de mens in te stellen en helend op het organisme in te werken. Shungiet cilinders tonen net als bij z'n Egyptische voorbeelden een rij van positieve werkingen. Proefpersonen spreken van een verhoging van de energiespiegel als wel van een duidelijke reducering van stress en zijn symptomen. Zeer geschikt voor meditatie en spirituele genezing. Voor mensen met een hoge fysieke en geestelijke belasting zijn ze een grote hulp. De cilindrische staven komen in de handel als tegenpool paren, die voor het uitbalanceren en harmoniseren van innerlijke energieën (yin en yang) worden toegepast. Daarbij bestaat een cilinder uit shungiet en de ander uit Talkchloriet. De Shungiet cilinder symboliseert de vrouwelijke Yin kracht en de Talkchloriet de mannelijke Yang energie. Deze krachten bevinden zich in een voortdurende wisselwerking met elkaar, omdat ze ernaar streven in balans te blijven. 
Om deze balans te bewerkstelligen en in stand te houden zijn de Shungiet en de Talkchloride cilinders behulpzame ondersteuners. We kunnen zo onze beschikbare energie beter handhaven en deze ook effektiever en succesvoller gebruiken.

U ontvangt een duidelijke en gedetailleerde gebruiksaanwijzing
(Handout - NL) van totaal 2 pagina's bij aanschaf van deze cilinder set. Als extra informatie krijgt u  uitleg over de qi-gong ademhaling die je tijdens het vasthouden direct kunt toepassen en uitleg over de handpalm chakra's bij man en vrouw.

* bij aankoop van ieder 5x Shungiet - Talkchloride handpads, ontvangt u 1x extra Set handpads (5=6). Prijs per paar. Dit is de normale prijs die de consument ook in het buitenland betaald, wij importeren en leveren snel leveren uit voor u, nu in februari 2023 nog eens extra voordelig als aanbieding.

Shungiet werkt als piramide beschermend, bij hoofdpijn en stress reducerend, tegen slapeloosheid (plaatst bij  het bed en/of de computer).
Klik hier voor Shungiet op youtube

 

© 2010 - 2023 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel