Tweeling

Citrien (natuur) Kristalpunt Cluster Groot 1x uniek ex.

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 399,00 (inclusief btw)

Citrien bevordert nieuwe levensmoed, dynamiek en individuele zelfverwerkelijking. Belangrijke steun om opgenomen indrukken (leersituaties) goed te verwerken. Kan helpen depressies te overwinnen, als ondersteunende maatregel.

Deze Natuur tweeling citrienpunt is van uitstekende kwaliteit, zeer zeldzaam.  Absoluut een citrien kristal dat in zijn grootte en kwaliteit bijna niet meer verkrijgbaar is, door covid, vraag en zeer schaars aanbod.

Citrien manifesteert het gouden licht op het fysieke plan, geeft warmte, kracht en leven. Activeert en versterkt ons innerlijke licht, om zo een sterke en positieve aura te creëren, om problemen en uitdagingen in ons dagelijkse leven beter aan te kunnen.  Verbetert het zelfvertrouwen. Versterkt het fysieke ( tcm: aarde: milt (relatie met denkvermogens) en maag meridianen) en de subtiele energetische lichamen (Solar plexus).
Citrien 
bevordert nieuwe levensmoed, dynamiek en individuele zelfverwerkelijking. Belangrijke steun om opgenomen indrukken (leersituaties) goed te verwerken.

Tip: draag een citrien kwarts bij je als je je  over een negatieve emotionele (onzekerheid, faalangst, kwaadheid etc)  of mentale staat heen wilt zetten.  Kan helpen depressies op een milde wijze te verminderen, als ondersteunende maatregel.


Natuurcitrien Tweeling kristalpunt met een gewicht van ruim 0,5 kilo. Lengte van de punten ca 9 cm, breedte 9 cm, dikte 4 en 5 cm.

 

 

© 2010 - 2022 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel