Namibië

Amethist, Amethist Brandberg kristal hanger per st.

Artikel 9 van 43
€ 39,00 (inclusief btw)

Zeer zeldzame en bijzondere, natuur kristalhanger(s) rechtstreeks uit het ruige Brandberg /  Brandenberggebergte van Afrika (Namibië), , lengte 2,5 - 3 cm, breed ca 1,5 cm, heeft een zeer hoge trillingsfrequentie:
- (de) blokkeert de toegang tot spiritueel inzicht en begeleiding door afstemming op hogere spirituele dimensies, het ervaren van  inzichten en zelfreflectie op dit niveau.
- zorgt voor afstemming op het zieleplan voor het huidige leven.
- maakt herstel van de balans op alle niveau`s mogelijk. Door instraling van het kristal in de drie grote chakra`s cq dantiens 1) de voorhoofdschakra 2) de hartchakra 3) hara chakra onder de navel.
- faciliteert heling van trauma`s uit vorige levens, waardoor expressie mogelijk wordt van de eigen kracht en wijsheid.
- assisteert bij de zg. soul retrieval en kinddelen (herintegratie van afgespleten zieledelen gedurende de kindheid) door zuivering en integratie van deze delen.
Verdere toepassing: meditatie op het kristal en  plaatsing op de somachakra (midden op het voorhoofd ter hoogte van de haargrens).

Brandberg amethist kristal hanger met 925 zilveren oogje, de foto's zijn bedoeld als voorbeeld, je ontvangt altijd een gelijk waardig en gelijksoortig ex. We houden rekening met je wensen maar deze kunnen niet geclaimd worden.

 Geleverd met zwarte leren veter.
 

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel