Minas Gerais

Rookkwarts Kristal Punt Groot 1x UNIEK.

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 139,00 (inclusief btw)

Massieve grote rookkwarts kristal uit Brazilië. Rookkwarts is een zeer belangrijk kristal voor het werken op hoog energetisch niveau. Het lost oude diep ingegroefde patronen op die ons niet langer meer dienen en het  bouwt nieuwe structuren op beginnend vanaf de basis. Het moedigt aan tot standvastigheid, stabiliteit en soliditeit, maakt doelstellingen objectief en haalbaar. Rookkwarts roept de innerlijke krijger in ons op. Het verschaft een excellent beschermend veld, kanaliseert en verankert licht in het fysieke plan. Verbetert de stressbestendigheid, het vermogen om gestadig vooruit te komen, paden te bouwen en door te breken.

Diep aardende rookkwarts, helpt specifiek om oude verbindingen los te maken, op te heffen. Instrument voor wie er mee om kan gaan. Helpt moeilijke tijden te doorstaan, om zaken die geen uitstel meer verdragen met kracht aan te pakken, werkt sterk aardend. Helpt om stress en inspanning goed te verdragen. Beschermd tegen negativiteit (stralingsbelasting) en ontgift. Verdiept meditatie. Helpt de zucht naar nicotine te negeren (middels intentie en vasthouden van het kristal) en zo een niet-roker te worden.

Deels zelfgeheelde basis (laatste foto), kristal is van een excellente kwaliteit. Excellent als energetisch kristal, vasthoud of meditatie object. Met een lengte van ruim 17 cm, breedte van het kristal 5,7 cm. Gewicht 0,78 kilo. 

De punt is voor een deel vakkundig door een zg. 'Meisterschleifer'* liefdevol bewerkt en ontdaan van enige imperfectie (scherp randje), heeft geen invloed op de goede werking. Deze Mega Rookkwarts kristal wordt zeer scherp aangeboden.

* Opgeleid allround vakkundige voor het bewerken van edelstenen, in Duitsland is dat een echt beroep.

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel