100% Écht

Moldaviet in Zilveren hanger 1A kwaliteit | 1x UNIEK

Vorige Artikel 11 van 12 Volgende
€ 259,00 (inclusief btw)

Moldaviet Is ontstaan na een grote meteoriet inslag in Moldavië.  Lost de fysieke gevolgen van vroegere shockervaringen op, vermindert de lading ervan. Versterkt het invoelingsvermogen, maakt los van een, te materiële levenshouding, geeft het oer vertrouwen terug. Geeft vleugels aan de fantasie, brengt spontane ideëen. Stelt in staat moeilijkheden te doorstaan. 
Hematiet (als trommelsteen of platte (opleg) steen) kan zorgen voor de benodigde aarding, aan te bevelen voor mensen die makkelijk gaan 'zweven' als gevolg van het dragen van de moldaviet.

" It's the stone that jumpstarts your life" Robert Simmons.

Moldaviet in zeer solide 925 Zilveren hanger, zeer fraai ingezet op 4 punten in massief  hoogwaardige zetting (de laatste foto toont een voorbeeld van de solide kwaliteits zetting). De Moldaviet is aan de voorzijde ruw (in de natuurlijke staat), de achterzijde is bijna volledig egaal glad gepolijst.
"A piece of beauty is a joy forever". Dit zijn exclusief door edelsmeden vervaardigde Moldaviet 925 zilveren hangers, met daarvoor goedbevonden kwaliteit moldaviet, waarvan de prijs helaas de laatste tijd door de zeer grote vraag sterk is gestegen. 


Top kwaliteit  Moldaviet (échte, non-China) hanger (3,5x1,7x0,8 cm) in zware 925  (4 zijden) zilveren (gerhodineerde) inbedding en oog. Lengte incl. zilveren oog.Gewicht incl. 7,4 gram, Moldaviet, fraaie trapezevorm.
Geleverd inclusief zwarte leren veter. 

© 2010 - 2021 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel