voordeelpak

Rozenkwarts Ruw 1 / 1,5 / 2 kilo groot 1Z. gezaagd 3 Stuks *

Vorige Artikel 18 van 22 Volgende
€ 14,95 € 12,95 (inclusief btw)

Goede kwaliteit Rozenkwarts met een ø formaat van 5 - 10 cm . Aantal gezaagde stukken per 1 /1,5 of 2 kilo: 3 stuks. Je ontvangt dus Rozenkwarts ruwe stukken van 0,3, 0,5 of 0,7 kilo zwaar al naar gelang de keuze.

Rozenkwarts maakt bewust van de eigen behoeften aan ontspanning of stimulansen. Staat verder synoniem voor hartelijkheid en inlevingsvermogen, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde. Het verschaft ontspanning, is een van de belangrijkste wellness stenen en geeft gevoel en oog voor schoonheid. Voor steenkringen en harmonieuze massages, verbetert het lichaamsgevoel, goed voor de hartchakra, de bloedcirculatie en het weefsel.

Rozenkwarts van goede kwaliteit,  als ruwe brokken aan 1x zijde gezaagd, 3x Stuks verpakking bevat van 1, 1,5 of 2 kilo per Pak. Rozenkwarts met een ø formaat van 5 - 10 cm. Goed voor plaatsing bij de computer, als decoratie in huis- en of slaapkamer, als steen kring etc.

Rozenkwarts werkt positief op de hartchakra, voor focus op vervulling van de eigen tedere gevoelens en behoefte aan liefde en vriendschap. Niet zo maar een eenvoudige leuke roze steen, maar een heelsteen met grote kracht, net zo als de magmatische oorsprong ervan diep vanuit de aarde. Zeer krachtige en belangrijke edelsteen voor de mens(heid) door individuele toepassing binnen handbereik.

Fraai voor decoratie of te gebruiken in een heilzame Driehoeks Steenkring * bij aankoop van iedere 5 pakken van 1 kilo, 1x pak van 1 kilo extra. Dit geldt alleen voor de 1 kilo verpakking.

De vermelde  prijzen zijn inclusief 21% BTW.

© 2010 - 2022 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel