Prehniet met Epidoot hanger groot geboord 1x uniek ex.

Vorige Artikel 50 van 66 Volgende
€ 20,95 (inclusief btw)

Prehniet versterkt psychische vermogens en intuitie. Het sluit de aura af met een beschermend veld van hogere energie en leert ons in harmonie te komen met de natuur en de elementen. Helpt ons dat te verwijderen uit ons leven dat niet meer bruikbaar is voor persoonlijke groei. Op fysiek niveau verhoogt  het de eliminatie van toxinen die in het weefselvet liggen opgeslagen.

Epidoot is een krachtig kristal voor algehele regeneratie van lichaam, geest en ziel. In te zetten na herstel van zware ziekten.   Voor het behandelen van uitputting, na fysieke overinspanning, een periode van stress of bij het herstel na een lange ziekte. Werkt opbouwend en versterkend. Verbetert het prestatievermogen. Activerend voor kracht en wellness. Op zielenineau helpt het om over het frustrerende gevoel  t.g.v. falen te komen. Versterkt lever en gal, de nieren en versnelt genezingsprocessen.

Grote prehniet hanger A kwaliteit geboord lengte van 3,6 cm, breedte 2,8 cm,  dikte 1 cm, geleverd met zwarte leren veter.

© 2010 - 2022 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel