0,18 kilo

Tektiet Agni Manitiet 'Vuurparel' (XXL ø 8 cm) 1x UNIEK

Artikel 4 van 33
€ 69,00 € 49,00 (inclusief btw)

Tektiet zorgt in het algemeen voor een beter leren loslaten van gehechtheden, bevrijdt van zorgen en angst voor de toekomst. Zet aan tot een spontane en impulsievere levensbenadering. Bevordert invoelingsvermogen en bij aanleg daarvoor de helderziendheid. Tegen belasting door electrosmog, versnelt genezingsprocessen.

De Tektiet Agni Manitiet voegt speciale en zeer bijzondere eigenschappen toe. De naam Agni Mani komt uit het Sanskriet en betekent 'parel van het hemelse vuur'. Deze unieke steen wordt gevonden op Sumatra (Indonesië). Het is een zg. initiatie steen. Door intentie en verbinding kan de energie ervan samenvloeien met die van jou. Absorbeert negatieve (omgevings) energie als een spons. En kunnen mogelijkheden omgevormd worden tot manifestaties. Op het spirituele pad en bij de transformatie van het zelf kan het een extra aanzet geven aan de noodzakelijke innerlijke processen.

De licht doorlaatbaarheid is sterker dan bij  'gewone' Tektiet echter de dikte van de tektiet is daarbij ook bepalend, hoe dikker hoe minder licht doorlaatbaar.

Zeldzaan groot Agni Manitiet formaat XXL 8 cm, breed 5,5 cm, dik ca 4 cm.
Agni Manitiet Tektiet, gewicht ca. 0,18 kilo. Geleverd inclusief perspex standaard.

In de V.S. (https://heavenandearthjewelry.com/search.aspx?find=manitite)  worden astronomische bedragen gevraagd voor deze Tektiet soort, hier bieden wij aan tegen beduidend lagere prijzen, door de toegang tot direct import uit Indonesië.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel