Binnen-Mongolië

Magische Laserkristal - met Calciet (Binnen-Mongolië) 1x UNIEK

Artikel 6 van 12
€ 39,00 (inclusief btw)

Magische Laserkristal Binnen-Mongolië met  een zacht witte coating van Calciet. Zacht en krachtig werkend tegelijkertijd. Dromerig en hoogenergetische laserkristal met een feeërieke energie. Is verbonden met de energie van Merlijn en heeft een sterke verbindingmet natuurwezens. Zeer zeldzaam transformatieve kristal voor groei, verdediging en bescherming. Helpt emoties te verwerken, transformeert pijn naar vreugde en blijheid. Brengt liefde en vrede op aarde. Zendt hoge lichtfrequenties uit en helpt deze in je lichaam te transformeren. De missie van hematiet is het verbinden van de geest met het lichaam. De bloedstroom brengt de boodschap van spirituele data binnen in de genetische codering van iedere cel, het fysieke lichaam wordt gevoed en de blauwdruk van de kristallijne overdracht wordt gezaaid.  Zeer krachtig hulpmiddel bij meditaties en healing.

Lemurische laserkristallen of in het engels 'Lemurian seed crystals' voor het leren van de creativiteit in de hogere dimensies en het bestrijken van het totale veld van menselijk bewustzijn. Deze kristallen stammen volgens kenners uit het universum en bevatten het geheim van de laserstraal. Deze tonen vaak tekens en markeringen (optekeningen van het kristal zelf, van ervaringen, in de tijd van de menselijke natuur en z`n genezing). De lasers werden in lemurische tempels toegepast voor genezing. De vlakke vorm verbindt ons met het hogere Zelf.
De lasers kunnen aangewend worden voor het scheppen van een krachtveld of een beschermend veld om personen of plaatsen heen.
1) Omsluit hiervoor het objekt, de plaats of de persoon met laserkristallen, met de punten naar buiten.
2) Omring een mandala of een te beschermen symbool met enige lasers.
3) Voor het projecteren van een zeer sterk (ondringbaar) licht om ons heen.
4) Werken met een laserkristal is alleen toegestaan na toestemming van de te behandelen persoon. Het zijn precisie instrumenten vergelijkbaar met een scapel.
5) Bestrijk het kristal van onder naar boven of andersom en merk de effecten op die het teweegbrengt.

Verfijnd lemurisch laserkristal met een witte coating van Calcietuit Mongolië, de top van het kristal is een subtiele en bijzondere samengroei van twee kristallen. 
Exclusief met een lengte van ruim 14 cm, breed 2,3 cm, gewicht 0,075 kilo.
Zeer zeldzaam lemurisch laserkristal uit Binnen-Mongolië van uitgezochte topkwaliteit.

Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij naar het boek van Catrina Raphaell "Crystal Healing", Chapter XII , The laser wands.pag. 143.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel