1A kwaliteit

Labradoriet Freeform massagesteen 8,3 x 5cm 1x UNIEK

Artikel 1 van 69
€ 35,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Labradoriet heeft sterke rustgevende en balancerende eigenschappen. Spiegelt en kalmeert het stijgende ‘leveryang’ (TCM)  die zich normaliter uit in woedeaanvallen en onbeheerst gedrag. Helpt zo oude negatieve patronen te herkennen en te elimineren. Dan is de weg vrij gemaakt om de intuïtieve, psychische  kwaliteiten  en kunstzinnige creativiteit die Labradoriet stimuleert naar buiten te brengen. Verhoogd de gevoeligheid voor gebeurtenissen (synchroniciteit).
De versterking van intuïtie en mediale gaven alswel de waarheidsvinding en (zelf)reflectie zijn klassieke toepassingen van de Labradoriet in de  steenheelkunde.

Extra grote massagesteen van Labradoriet met een schitterende lichte staalblauwe met lichtgroene glans (bij juiste lichtinval), als van een heldere blauwe hemelnacht . Lengte 8,3 cm, breed 5 cm, 2,9 cm dik. Gewicht 0,18 kilo. Ook goed als oplegsteen in te zetten in de massagepraktijk. De huidige nieuwe voorraad is van een absolute uitgezochte topkwaliteit.

De grote therapie- en massagestenen zijn door hun vorm en grote oppervlak ideaal te gebruiken voor massage en als oplegsteen.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel