Libisch Woestijnglas - Goud Tektiet hanger 1x UNIEK

Artikel 92 van 100
€ 59,00 (inclusief btw)

Libisch woestijnglas oftewel Goud Tektieten voor lichtheid en vrolijkheid. Voor het vergroten van de natuurlijke autoriteit, de geldingsdrang en de (innerlijke) leider in ons. Voor openheid en een goede intuitie. Ontstaan door een meteorieten inslag in het woestijnzand vlakbij de grens van Libië, zuidwest Egypte.

Libisch glas zorgt voor een instroom van energie door de kruinchakra en de centrale buis (Taji pole), de inzichten die daardoor ontstaan dienen je verdere spirituele ontwikkeling en passen zich aan je huidige niveau aan, zodat je die goed kunt inpassen en verwerken (recente bron: Audroné Ligeviclené).

Fraaie zeldzame Libisch woestijnglas hanger aan 925 passend verguld oog incl. lengte 3 cm, breed 1,8 cm, mooie dikte van 1,1 cm.

Onze prijzen van Libisch Glas zijn ondanks de hoogte aanzienlijk lager dan op de huidige marktsituatie, gekenmerkt door sterke schaarste en grotere vraag naar deze bijzondere en unieke natuurglas variëteit uit de Libische woestijn. Geleverd met naturel leren veter.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel