total 0,045kg

Boji Stenen - Pop Rocks Paar (Klein) ø 2,7-3 cm 1x UNIEK

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 49,00 (inclusief btw)

Boji stenen worden ook wel Pop-Rocks genoemd. Krachtige energie. Worden per paartje verkocht. De overwegend gladde steen wordt ook wel het vrouwtje genoemd en de fijnhoekig, onregelmatig gevormde (in dit geval) het mannetje. Bevatten veel pyriet en wegen daardoor relatief zwaarder dan de Moqui Marbles.

Deze bijzondere stenen kun je gebruiken om de chi (energie) te laten stromen, en energieblokkades op te heffen. Dit kun je doen door heel eenvoudig in iedere hand 1 steen te nemen, gedurende 10 tot 20 minuten. (er ontstaat een soort spanning van krachtige energie, die de innerlijke energiestroom verhoogd en laat stromen).

Kleine krachtige Boji Set, Boji's met een ø van ca 3 cm, totaalgewicht 0,045 kilo. Kan goed in de broekzak, geleverd met twee kleine katoenen zakjes om ze in op te bergen. Zet de Boji's in  voor o.a. voor een energetische balans gedurende de dag houdt je de Boji's bijv. gedurende de opstart en in pauze's  voor dagelijkse toepassing aandachtig vast in de handen. De Boji's worden beschouwd als de hogere octaaf van de Moqui Marbles.

Geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Opmerking: deze Boji's zijn scherp geprijsd. De internationale markt verandert al enige jaren en de prijzen zullen eerder meer gaan stijgen.

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel