Lengte 5,6 cm.

Code Keeper of Freedom Kwartskristal hanger 1x UNIEK.

Artikel 11 van 11
€ 59,00 (inclusief btw)

'Dit is een schitterende nieuwe vondst, een natuurlijke Code Keeper of Freedom kwarts kristal.
(Dit zijn natuurlijke stukken en geen punten) ze komen uit Brazilië, Corinto, Minas Gerais
.
In Brazilië wordt het de "Root Lemurian" de basis Lemurian genoemd, omdat ze als de moeder van alle Lemurische kristallen kunnen worden gezien.
Dit zijn echte Meesterkristallen met een zeer hoge vibratie. Het oppervlak zit vol met inetsingen en coderingen maar binnenin is het kristal helder en symboliseert de ziel en zijn zuiverheid. Deze kristallen zijn pas recent gevonden omdat we nu pas klaar zijn voor de informatie die ze bezitten en die willen vrijgeven. Informatie wordt aan iedereen verstrekt, maar alleen dat wat de persoon op dit moment nodig heeft om te weten.

Als je steen vasthoud, of tegen je derde oog aanhoudt, komt de stroom van informatie rustig op gang. De energie stroomt door je heen, het bevrijdt je van al die dingen waar je aan vastzit of in zit. Tijdens dit proces houdt het kristal je geaard.

Multi gefacetteerde kristal hanger, een absolute raritiet, met lemurische vlakverdelingen. Lengte van deze kristalhanger 5,6 cm, breedte 2 cm, dikte 1,8 cm. Geleverd met naturel leren veter. U ontvangt de afgebeelde Code Keeper of Freedom. Zeer fraaie vlakverdeling, uiteraard in de 'free form' zoals de naam al zegt.

Natuurlijke CKofF kristallen van zeer goede kwaliteit, volledig uitgekristalliseerd, absoluut geen breuken, goede heldere kristaldelen. 

De Code keeper of Freedom kristallen openen en activeren je derde oog, kruin en zg. zielester chakra's. Ze helpen je bewustzijn te verhogen en voorzien je van contact met het uiteindelijke goddelijke wezen wat we zijn. Ze laten je opnieuw ontwaken, om je zuivere Zelf te worden, zodat je datgene kunt creeëren wat je wenst, dat is je geboorterecht. Deze mooie kristallen met een unieke vrije vorm, bevrijden je, zodat je kunt beginnen om meer te leven, opent de verlichte geest en kan een verschuiving in vibratie op zowel persoonlijke als planetair niveau veroorzaken. Ze verschaffen je een diepe holistische, spirituele heling. Dit zijn echte Ascensie kristallen die nu zijn gevonden  om ons en moeder Aarde te helpen ons bewustzijn te verhogen naar het hoogste niveau en een wereld te creeëren  die wij wensen, vol van Licht, Liefde en Eenheid met alles om ons heen.'

bronvermelding: uit het Engels vertaald van Crystaldelights.co.uk

 

© 2010 - 2024 Edelstenen online Ki-Therapiestenen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel